top of page

RECEPT op de huid gebakken zeebaarsfilet, cherrytomaatjes, platte peterselie en pijnboompitten

​

vier personen

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

​

4 zeebaarsfilets,

met vel

Bloem

Peper

Zout

2 eetlepels platte peterselie,

fijn gehakt

¼ citroen

4 handjes cherrytomaatjes,

Gehalveerd

Olijfolie, vergine

35 gr. pijnboompitten

​

​

 

​

 

​

 

​

 

​

 

 

 

​

 

​

 

 

​

 

​

 

​

​

Kooktijd: 8 min, voorbereidingstijd: 2 min.

​

Rooster de pijnboompitten op een laag pitje. Loop ondertussen de filets na op graten. Verwijder de graten met een vispincet. Bebloem de filets, klop het overtollige bloem eraf.  Bak de filets aan op de velkant, op hoog vuur tot ze bruinen, keer ze dan nog even om in de pan. Bak ondertussen de tomaatjes kort in wat olie. Bestrooi met weinig zout en heel weinig peper. Knijp het citroenpartje over de filets. Leg op elk bord een filet, met wat tomaatjes, bestrooi met peterselie en pijnboompitjes. Serveer direct.

 

 

 

 

 

 

​

 

​

 

 

 

 

​

 

​

 

​

​

​

​

​

bottom of page