top of page

 

RECEPT tagliatelle met Geschnetzeltes

​

vier personen

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

​

 

400 gr. eiertagliatelle

800 gr kalfsschnitzels,

ongepaneerd, in 1 cm

brede repen gesneden

6 takjes bladpeterselie,

fijngehakt

200 gr. champignons,

in plakjes gesneden

3 sjalotten,  gesnipperd

250 ml slagroom

1 el maïzena

1,5  el bloem

1,5 dl witte droge wijn

1 dl (vlees)bouillon

Boter

 

 

 

​

​

​

 

​

 

​

​

tagliatelle met Geschnetzeltes

​

Kooktijd: 25 min, voorbereidingstijd: 10 min.

​

Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.

Bak de kalfsvlees reepjes kort in boter rondom, tot ze beginnen te bruinen, bestrooi met zout en peper. Haal ze uit de pan, voeg wat boter toe, zet de sjalotjes aan en bak de champignons erin aan tot ze garen. Voeg de witte wijn toe, zet het vuur hoog en laat de alcohol verdampen. Vuur laag draaien, room toevoegen en de bouillon. Ondertussen de tagliatelle gaar koken. Voeg de maïzena volgens gebruiksaanwijzing toe aan de saus en laat indikken, voeg  vlak voor het afgieten van de pasta het kalfsvlees toe aan de saus. Tagliatelle halve minuut voordat deze gaar is afgieten, door de saus mengen met de peterselie. Direct serveren. Drink er een glas Touraine Sauvignon bij of Pic Poul de Pinet.  

 

​

 

​

​

​

​

​

​

 

​

 

​

bottom of page