top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
KOOK
HACK
RAVIOLI
VLEES
MENU
carpaccio van zoete aardappel, balsamicostroop, rucola, gepocheerd ei, hazelnoten|lamsrack met pistachecrunch, tuinbonenpuree met munt, kalfsjus met gerookte olijfolie, gratin dauphinois
VLEES
MENU
ossenstaart in madeirasaus, gebakken coquille, zoete aardappelcrème, hazelnootkruim, madeirastroop|geconfijte eendeboutjes, gepofte knoflookjus, gestoofde prei, aardappelmousseline|chocolade espressotaart met amandel, mokkaroom
VLEES
MENU
crème van avocado, kummel, scampi, Parmezaankoekje|geroosterd buikspek met schuim van vadouvan en aardappelmousseline met aardappelkaantjes|
koffie &
kardemom mousse
met mascarpone
VLEES
MENU
filodeeghoorntjes met tartaar & kwarteleitje|brandade van kabeljauw, gebakken kabeljauw, yuzusaus, gesauteerde zeevenkel, gefrituurde kappertjes & zeewier|kalfswang, krokante zwezerik, aardappelmousseline, krokante pastinaak|vanille ijs, crème van Earl Grey, verkruimelde cantuccini
VLEES
MENU
carpaccio chioggiabiet, mieriksworteldressing, cress en geroosterde amandelsnippers|kreeft, miso hollandaise met citroen & bieslook|ribeye, jus van zwarte knoflook, geroosterde zoete aardappel, pastinaak, courgette, ui| gebakken & gegrilde ananas, munt, yoghurtknetterijs
VLEES
MENU
doradefilet onder aardappeldakje, tijm en citroen met een lichte salade|varkensrollade bekleed met bacon, gevuld met pruimen, pommes duchesse, wildfond met reductie van pruimen en majoraan, gebakken goudreinet|mousse au chocolat
VLEES
MENU
paddestoelensoep met truffel en groen van prei|entrecote bearnaisesaus, frites, gegrilde little gem sla|broodpudding van Fries suikerbrood, gefrituurd suikerbrood, vanillecrème met steranijs, framboos
VLEES
MENU
artisjokkenmousse met basilicum en krokant van Parmaham|burrata met balsamico reductie & gefrituurde salie|flammkuchen met gekaramelliseerde vijgen en mozzarella|affogato
SPINAZIE
S
MAAKCOMBINATIES
VLEES
MENU
gebakken coquilles, pompoencrème, crunch van amaretti en koffie|pommes dauphinois, diamanthaas, madeirajus, gebakken spinazie|soesjes
VLEES
MENU
gepocheerd ei, doperwtencrème met dragon & zuurdesemtoast|
tagliatelle met Geschnetzeltes
VLEES
MENU
Parmezaan bakje, kruidensla, gepocheerd ei| gegrilde zeewolf, Noilly Prat jus, peultjes|ossenhaas puntjes, aardappel-knoflookpuree,
eekhoorntjesbroodsaus| pistache spongecake,
amandelbroodkruim, citroenmascarpone, aardbei, vanille ijs
bottom of page