top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VIS
MENU
kropslamousse, forelmousse, Hollandse garnaaltjes, kreeftenjus, tuille van inktvisinkt | gebakken Noordzeetong, zuringsaus, salade van lauwwarme aardappels
VEGA
MENU
crème van avocado, kummel, scampi, Parmezaankoekje|heldere
bouillon met waterkers
VLEES
MENU
zoete aardappelcarpaccio, geroosterde hazelnoten, balsamicostroop, gepocheerd ei, rucola & Parmezaan|lamsrack met pistachecrunch, tuinbonenpuree met munt, gratin dauphinois, kalfsjus met gerookte olijfolie
VIS
MENU
Parmezaan bakje, kruidensla, gepocheerd ei| gegrilde zeewolf, Noilly Prat jus, peultjes
KOOK
HACK
EIEREN POCHEREN
SPINAZIE
SMAAK-COMBINATIES
VIS
MENU
knoflookgamba's met lavasolie & hummus|pappardelle met pesto van salie, hazelnoot, pecorino & Parmezaan
WORTEL
SMAAK-
COMBINATIES
AARDAPPEL
SMAAK-COMBINATIES
VLEES
MENU
doperwtencrème met dragon, gepocheerd ei, zuurdesemtoast| tagliatelle met Geschnetzeltes
RUCOLA
SMAAK-COMBINATIES
VEGA
MENU
courgettesoep met munt, avocado, pecorino, doperwtjes, gepocheerd ei|Earl Grey crème brûlée
GEVOGELTE
MENU
artisjokmousse met krokantje van
Parmaham|
geroosterde kwartel op rozemarijn, sherry jus,
pommes Anna, bloemkool geroosterd & crème, gebrande ui
VIS
MENU
gebakken coquilles met krokant laagje Parmezaan en kerrie, olie van Daikon cress, erwtenscheuten| crème van zoete aardappel, chorizokruim, zeewolf, geroosterde hazelnoot, sherry azijn stroop
VEGA
MENU
schuitjes van witlof gevuld met een tartaar van gerookte biet en een kwarteleitje| ravioli gevuld met artisjok, aardappel & munt
bottom of page