top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VLEES
MENU
ossenstaart in madeirasaus, gebakken coquille, zoete aardappelcrème, hazelnootkruim, madeirastroop|geconfijte eendeboutjes, gepofte knoflookjus, gestoofde prei, aardappelmousseline|chocolade espressotaart met amandel, mokkaroom
VLEES
MENU
artisjokmousse met krokantje van
Parmaham| zwezerik, daslook emulsie, gegrilde mini prei, worteltjes en gegrilde opperdoezer ronde met kalfsjus & aspergelinten|pistache spongecake, amandelbroodkruim, citroenmascarpone, aardbei, vanille ijs
VEGA
MENU
soep van geroosterde wortels met dukkah, pistache en yoghurt|parelgort met rozemarijn, pompoen en amandel & pompoenpitten|Grieks
yoghurtijs met
kaffir lime,
kaffir lime karamel met pistache
WILD
MENU
heldere bouillon met waterkers|gegrild hert met saus van droppoeder, gefrituurde spruitjes met Panko, mini zuurkooltaartje|stoofpeer clafoutis
KOOK
HACK
GROENTEN IN
ZOUTKORST
VIS
MENU
gegrilde langoustines, gebakken vongole, gegrilde bimi, schaaldierenjus|gnocchi met mascarpone en truffel|geconfijt kakifruit, taartje van yuzu parfait & citroengel
VLEES
MENU
paddestoelensoep met truffel en groen van prei|entrecote bearnaisesaus, frites, gegrilde little gem sla|broodpudding van Fries suikerbrood, gefrituurd suikerbrood, vanillecrème met steranijs, framboos
VLEES
MENU
doradefilet onder aardappeldakje, tijm en citroen met een lichte salade|varkensrollade bekleed met bacon, gevuld met pruimen, pommes duchesse, wildfond met reductie van pruimen en majoraan, gebakken goudreinet|mousse au chocolat
VLEES
MENU
gebakken coquilles, pompoencrème, crunch van amaretti en koffie|pommes dauphinois, diamanthaas, madeirajus, gebakken spinazie|soesjes
COQUILLE
​
SMAAK-
COMBINATIES
VLEES
MENU
gebakken coquilles, pompoencrème, crunch van amaretti en koffie|pommes dauphinois, diamanthaas, madeirajus, gebakken spinazie|soesjes
GEVOGELTE
MENU
pompoensoep met linzen en sherry|spitskoolcrème, gegrilde kip, misojus, gebakken cantharellen|parfait van bastognekoek, slagroom
VIS
MENU
garnalenkroketjes|octopus met tijmolie op crème van borlotti bonen|open appeltaartje met amandelspijs
VEGA
MENU
aardpeer soep|paddestoelen-
taartje|
risotto met radicchio|
brandysnap, mokkaroom,
hazelnootijs
KOOK
HACK
​
OCTOPUS
GEVOGELTE
MENU
antiboise van tomaat in tom kha kai, gebrande avocado & sjalot, Thaise basilicum mayonaise, zuurdesem melbatoast, avocadocrème|ravioli gevuld met Thaise eend rilette, Thaise basilicumsaus, Thaise aubergines|kokoscrumble, mango sorbet, limoenroom
BIET
SMAAKCOMBINATIES
GEVOGELTE
MENU
h
ertencarpaccio, framboosdressing, gerookte biet, gefrituurde pastinaak| eendenborst, gekaramelliseerde witlof met balsamico, puree van zoete aardappel & wortel, jus van gerookte thee | crème brûlée
bottom of page